dinsdag 26 maart 2013

Dinsdag 26 maart 2013

We gooien alle conventies over boord, en doen het deze keer zonder inleiding... Of toch niet? Denkt u daar maar eens rustig over na!

woensdag 20 maart 2013

Woensdag 20 maart

Na een periode van relatief lange afwezigheid zijn we weer terug (roept u gerust HOERA en ontkurkt u zonder enige scrupules een fles champagne, het is daar tenslotte een ideale gelegenheid voor). Laat ons meteen ter zake komen, want een inleiding tja, die zegt nooit veel; niet waar?

donderdag 14 maart 2013

Een nieuw dieptepunt

Dat wij en de eindredacteur VRT-journaal niet altijd dezelfde mening toegedaan zijn, heeft u wellicht al door.  Dat het VRT-Journaal soms overdreven accenten legt op bepaalde nieuwsfeiten, ongetwijfeld ook. Dat er op dat vlak vandaag een nieuw dieptepunt is bereikt, is vermoedelijk nieuw voor U. Deze laatste bewering zullen we even kort voor u uitleggen.

zondag 10 maart 2013

We hadden het gezegd!

We weten niet wat dat is tegenwoordig, maar we krijgen op termijn verbazingwekkend veel gelijk.

donderdag 7 maart 2013

Wissel van de tsjevenwacht

Vanackere neemt ontslag & Vande Lanotte spreekt weer. Dat kan niet anders dan slecht aflopen; nee?

zondag 3 maart 2013

Emigreren naar een ander petattenveld

Er zijn van die dagen dat het enige wat je wil doen emigreren naar een ander land dan België is, zoals Zweden of Finland. Of Canada, zelfs Pascal Smet is daar zeer over te spreken? Wat is dat hier toch in België? Bij het Antwerps parket loopt het zo hard fout dat zelfs een scenarioschrijver van familie high door meth het niet zou kunnen bedenken. Ondertussen krijgt het ACW een rente van Belfius waarvan u en ik alleen nog maar kunnen dromen, en dan is er nog de hele petattenveld-saga.