woensdag 31 juli 2013

vrijdag 26 juli 2013

CEO's

Soms, heel soms (lees: wekelijks) vragen wij ons af wie die CEO's bij grote, belangrijke, Belgische bedrijven verkozen hebben. Het begint er immers steeds meer en meer op te lijken dat die mannen toch niet zo kundig zijn als ze zouden moeten. Om dat te staven zullen wij hier een hele rist voorbeelden opsommen.


maandag 22 juli 2013

De VRT, wééér

Geeft u maar gerust toe, hadden wij dit artikel niet gepubliceerd, dan hadden wij u ongetwijfeld teleurgesteld of niet aan uw verwachtingspatroon beantwoord. Iedereen had het natuurlijk op voorhand al gevreesd, maar blijkbaar werden onze meest pessimistische verwachtingen toch nog overtroffen. De VRT trok het op 21 juli - houd u vast aan de takken van de bomen, maar dat kan moeilijk worden omdat ongetwijfeld al het leven uit u gezogen is dankzij die marathonuitzending - maar liefst 14 uur! Zelfs de Verkiezingsresultaten rekken ze minder lang!

vrijdag 5 juli 2013

Allen voor één!

We zijn een beetje van onszelf verschoten, of beter gezegd, van Mark Eyskens, want die oude krokodil kwam in de week met een voorstel dat wij eerder al eens geopperd hadden: Dat de tsjeven, sossen en liberale rakkers nu eens samen naar de kiezer zouden gaan! Nu zijn we lichtelijk in paniek; als Mark Eyskens het voorstelt, kan het idee, per definitie van het woord 'goed', geen goed idee zijn. Laat ons er eens over nadenken.

woensdag 3 juli 2013

Albert II

Het is niet te geloven, maar slechts een paar maanden na de vorige keer doet de VRT, en bij uitbreiding ook VTM, but who cares, het wéér. Een nieuwsuitzending van 17 tot 21 uur is één ding en valt nog te verdedigen. Die nieuwsuitzending alleen maar laten draaien rond het aftreden van Koning Albert II en niet eens even snel vermelden dat Morsi in Egypte omvergeworpen is, is al een pak moeilijker te verdedigen. Die nieuwsuitzending op zowel Canvas als Eén tegelijk uitzenden, is gewoon absurd.